Dan poslije: Evo kako izgleda mjesto tragične nesreće u Sarajevu

2
Radiosarajevo.ba
Dan poslije: Evo kako izgleda mjesto tragične nesreće u Sarajevu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Mjesto nesreće

Sarajevo je potresla nova tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila jedna osoba, a povrijeđene su još dvije. 

Poginula je mlada doktorica Azra Spahić iz Bihaća, koja je radila u Sarajevu. Ljekari se bore za život Alme Suljić, dok je jedna osoba poslana na kućno liječenje. 

Mjesto nesreće bilo je u sarajevskom naselju Marijin-Dvor, a fotoreporter portala Radiosarajevo.ba donosi fotografije ovog lokaliteta. Na njima se može vidjeti da je saobraćajni znak srušen, dok je na izlogu jednog poslovnog prostora vidljiva materijalna šteta

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Marijin-Dvor sinoć, 26. maja 2023, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jutros su dali više detalja o učesnicima nesreće, kao i stradalim. Kako navode, do nesreće je došlo u 23:30 sati, na kolovozu raskrsnice ulica Maršala Tita - Dolina, u općini Centar Sarajevo.

Rodbina, prijatelji i kolege opraštaju se od mlade doktorice, a društvo traži odlučnu reakciju!

Mjesto nesreće
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Mjesto nesreće

Više o ovoj tragediji možete čitati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije