Četiri saobraćajne nesreće na bh. cesti: Vozači, oprez, blokiran saobraćaj

0
Radiosarajevo.ba
Četiri saobraćajne nesreće na bh. cesti: Vozači, oprez, blokiran saobraćaj
Printscreen/Crna hronika / Tuzlalive.ba / Nesreća na dionici M-18

Zbog četiri saobraćajne nesreće na dionici M-18 obustavljen je saobraćaj. 

Ovu informaciju potvrdila je za portal Radiosarajevo.ba Amra Kapidžić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona. 

"Desile su se četiri saobraćajne nesreće i to skoro pa u kilometar razmaka. U jednoj saobraćajnoj nesreći na dijelu Podgaj sudarila su se dva teretna vozila, pa su blokirala saobraćaj, a povrijeđenih u ovoj nesreći nema. Dok u drugoj nesreći sudarila su se dva putnička vozila, tri osobe su povrijeđene i upućene na UKC, u trećoj i četvrtoj nesreći na istoj dionici, sudarila su se po dva putnička vozila, gdje su u obje nesreće dvije osobe povrijeđene i upućene na UKC", kazala je Kapidžić za portal Radiosarajevo.ba. 

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Policijske ekipe su na terenu u toku je uviđaj. 

Na dionici puta M-18 trenutno je blokiran saobraćaj. Formirale su se velike kolone vozila, a kako saznajemo čini se da je uzrok nesreće klizav kolovoz. 

"I ovim putem apeliramo na sve vozače da voze pažljivije, svoju vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu. Život treba da nam je svima najvažniji", kazala je Kapidžić za Radiosarajevo.ba. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije