Četiri bugarska navijača lakše povrijeđena nakon masovne tuče

Fena
Četiri bugarska navijača lakše povrijeđena nakon masovne tuče
Četiri navijača bugarske fudbalske ekipe „Beroe“ zadobila su lakše tjelesne povrede, jedna osoba je uhapšena, a više njih je na ispitivanju u banjalučkoj policiji nakon sinoćne tuče u centru Banje Luke.

Navijači bugarske fudbalske ekipe zadobili su lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina, modrica, podliva i manjih rasjekotina, i svima je ukazana medicinska pomoć u Službi hitne pomoći Banja Luka, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Narušavanje javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu, kao i parking prostoru Hotela „Bosna“ u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića u Banjoj Luci, prijavljeno je policiji oko 23.30 sati.

"Dolaskom na lice mjesta, utvrđeno je da je narušen javni red i mir međusobnom tučom između više osoba, kao i da su razbijena ulazna vrata Hotela i da je oštećen dio inventara u holu tog objekta", navode iz banjalučke policije.

Uviđaj na licu mjesta vrši dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, zajedno sa policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti Banja Luka, a po završetku uviđaja i utvrđivanju činjenočnog stanja izvršit će se kvalifikacija djela. 

Revanš utakmica između bijeljinskog "Radnika" i bugarske "Beroe", u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, igra se danas u Banjoj Luci, u 18 sati.

Prvi meč je završen rezultatom 0:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije