Cazin: Na automobilu Nermina Ogreševića presječeni kablovi od kočnica

Radiosarajevo.ba
Cazin: Na automobilu Nermina Ogreševića presječeni kablovi od kočnica
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Na automobilu Nermina Ogreševića, načelnika općine Cazin, u toku noći NN osoba ili više njih, uz pomoć podesnog predmeta, presječeno je crijevo kočionog sistema.

Ovu informaciju za Radiosarajevo.ba potvrdila je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USK, te dodala kako su uviđajne radnje obavili istražitelji Odsjeka kriminalističke policije, Policijske stanice Cazin, koji su utvrdili da su u toku noći na vozilu koje je bilo parkirano u dvorištu porodične kuće O. N. NN osoba ili više njih, uz pomoć podesnog predmeta, presjekla crijevo kočionog sistema. 

"Obaviješteno je i Kantonalno tužilaštvo, angažiran je od tužioca i vještak mašinske struke, koji je i potvrdio da je crijevo presječeno, čime je onesposobljen cjelokupni kočioni sistem. Tužilac Kantonalnog tužilaštva je djelo okvalificirao kao krivično djelo izazivanje opće opasnosti", kazala je Snežana Galić za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije