Bivša zvijezda Veleža imala nezgodu na cesti: Kalajdžića samo sreća spasila

A. S.
Bivša zvijezda Veleža imala nezgodu na cesti: Kalajdžića samo sreća spasila
Foto: Facebook / Kalajdžić iz vremena kada je s Veležom osvojio Kup Maršala Tita

Avdo Kalajdžić, nekadašnja nogometna zvijezda mostarskog Veleža, imao je jučer nezgodu na cesti na putu prema Goraždu, gdje je išao u posjetu sestri. Člana trofejne generacije Rođenih, iz zlatnih 80-tih godina prošlog stoljeća, samo je sreća spasila težih posljedica.

U vrijeme dok je se nalazio na kolovozu i vozio prema Goraždu na njegov automobil palo je drvo i razbilo šoferšajbnu. Sreća je pa Kalajdžića taj incident nije omeo u vožnji, već je uspio pribrano zaustaviti auto.

"Sve se dogodilo kod Konjica kada sam krenuo u posjetu sestri. U trenutku nezgode bilo je veliko nevrijeme. Kada je pala grana na moj automobil, u prvi mah nisam znao šta se dogodilo. Da je grana pogodila mjesto ispred mene na šoferšajbni, ko zna kako bi se sve završilo", kazao je za Radiosarajevo.ba Avdo Kalajdžić. 

Kalajdžić je nezgodu imao kod Konjica - undefined

Foto: Facebook: Kalajdžić je nezgodu imao kod Konjica

Nekadašnji član Veleža i Burse trenutno radi u omladinskom pogonu Rođenih. Slobodan dan je iskoristio za posjetu sestri Muberi, koja živi u Goraždu.

"Dragi Bog me čuva, jer sam sa suprugom krenuo sestri, koja je šehidska porodica. Svaka dva mjeseca je idem vidjeti i činim sve da joj pomognem", dodao je Kalajdžić

Kalajdžić kaže da ga samo sreća spasila - undefined

Foto: Facebook: Kalajdžić kaže da ga samo sreća spasila

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije