Bihać: Maloljetnicu u stanu pokušali prisiliti na seks

S. Š. J.
Bihać: Maloljetnicu u stanu pokušali prisiliti na seks
Šesnaestogodišnjakinja iz Bihaća 27. novembra je Policijskoj stanici u Bihaću prijavila kako je sa još šest osoba bila u jednom stanu, gdje su konzumirali alkohol i narkotike, da bi u jednom trenutku ostatak "ekipe" od nje tražio seksualne usluge.

Djevojka je u 6:30 sati prijavila da se nalazila u stanu s osobama inicijala N.K. rođen 1999. godine, H.R. rođena 1992. godine, N.D. rođen 1985. godine, H.M. rođen 1998. godine, H.I.rođena 1993. godine i M.E. rođen 1974. godine.

Maloljetnica je potom otišla u drugu sobu gdje je zaspala. Ujutro je u tu sobu ušla H. I. koja je na grub način i udarcima probudila, dok je M. E. od nje tražio seksualne usluge.

Iskoristivši nepažnju maloljetnica je uspjela pobjeći iz stana.

Šest prijavljenih osoba, privedeno je u prostorije PS Bihać, a istražne radnje vezane za ovaj slučaj se nastavljaju.

"Policajci MUP-a Unsko-sanskog kantona provjeravaju navode prijave, te je u toku istraga kako bi se utvrdilo koje osobe će se sumnjičiti za krivična djela trgovina ljudima, nasilničko ponašanje, neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, te ugrožavanje sigurnosti", kazali su za Radiosarajevo.ba iz MUP-a USK-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije