Tragedija na bh. cestama: Smrtno stradao muškarac

0
Fena
Tragedija na bh. cestama: Smrtno stradao muškarac
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Ilustracija

Pripadnici policije dobili su dojavu da je na navedenom lokalitetu u terenskom motornom vozilu u subotu oko 16.35 sati pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe

M.D. iz Gornjeg Malovana pored Kupresa, smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putnom pravcu koji povezuje lokalitete Žlibina – Popov Gaj, općina Kupres.

Pripadnici Policijske stanice Kupres dobili su dojavu da je na navedenom lokalitetu u terenskom motornom vozilu u subotu oko 16.35 sati pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe.

Na mjesto događaja izišli su pripadnici Policijske stanice Kupres, gdje su obavili uviđaj.

Tom prilikom utvrdili su da se radi o 68-godišnjem M.D. iz Gornjeg Malovana pored Kupresa.

On je upravljajući motornim vozilom marke “Daihats” u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, te sletio s ceste udarivši pritom u stablo bukve, gdje je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu događaja.

Dežurni ljekar DZ Kupres izvršio je pregled tijela smrtno stradale osobe, a o svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac, nakon čega je tijelo predano porodici, navode iz MUP-a Kantona 10.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije