Beživotno tijelo pronađeno u šumi kraj Tuzle, policija na terenu

E. H.
Beživotno tijelo pronađeno u šumi kraj Tuzle, policija na terenu
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Tuzlanskog kantona pronašli su beživotno tijelo zasad nepoznate osobe na području tuzlanskog naselja Vršani.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdio glasnogovornik MUP-a TK-a Izudin Šarić, pronalazak tijela prijavljen je u četvrtak oko 18.50 sati, no policija je na teren izašla tek jutros.

"O pronalasku tijela obaviješten je tužilac Tužilaštva TK-a. S obzirom na to da sinoć nisu postojali uvjeti da se obavi uviđaj, osigurano je mjesto događaja, a policijski službenici jutros su izašli na teren", istaknuo je Šarić.

Nezvanično saznajemo da je pronađeno tijelo u poodmakloj fazi raspadanja te da bez DNK analize i obdukcije neće moći biti potvrđen identitet.

Podsjećamo, u Tuzli se od početka mjeseca traga za 21-godišnjim Amarom Ramićem, studentom Elektrotehnike, koji je misteriozno nestao nakon što se udaljio iz stana na Brčanskoj Malti.

Međutim, prije zvanične identifikacije ne može se govoriti da li se u ovom slučaju radi upravo o ovom nestalom mladiću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije