Bez majke ostalo troje djece: Preminula žena koju je udario pijani vozač

1
Radiosarajevo.ba
Bez majke ostalo troje djece: Preminula žena koju je udario pijani vozač
Foto: Srpskainfo / Zapaljen automobil

Branka O. (45) preminula je jutros od povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila 12. septembra na pješačkom prelazu u Čelincu.

Nesrećna žena pokušavala je preći ulicu na pješačkom prelazu u Čelincu, ali ju je tada vozilom udario bahati vozač Nedjeljko D. (23) iz Banjaluke, piš Srpskainfo.

Iza Branke O. ostalo je troje djece.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Kako je ranije pisano, jedno vozilo se zaustavilo kako bi ona prešla ulicu na pješačkom. U tom trenutku naišao je Nedjeljko D. sa automobilom i nije želio da se zaustavi nego je krenuo preticati vozilo ispred sebe.

U tom trenutku udario je u Branku O. koja je pokušavala preći ulicu. Od udara ona je odletjela 15 metara i zadobila teške povrede i glave, ali se bahati vozač nije zaustavio kako bi joj pružio pomoć.

On je pobjegao, a nesretna žena je prevezena na UKC RS. I pored svih napora ljekara, ona je jutros preminula od zadobijenih povreda.

Nedjeljko D. nakon što je udario ženu pobjegao je u pravcu Banjaluke, skinuo tablice sa vozila i zapalio ga, kako bi prikrio tragove. Međutim, policija je ubrzo otkrila da je on izazvao nesreću i on je priveden isti dan.

Utvrđeno je da se radi o osobi koja nikada nije položila vozački ispit, koji je u trenutku nesreće bio pijan i vozio maloljetnika, a takođe je policija došla do informacija da je i ranije kažnjavan zbog vožnje u pijanom stanju. Poznat je policiji i po krivičnim djelima.

Međutim, to sve nije bilo dovoljno tužiocu ni da ga ispita i predloži pritvor, nego je naredila policiji da nakon kriminalističke Nedjeljka D. puste na slobodu.

Ova odluka izazvala je bijes javnosti, ali je Tužilaštvo ostalo pri svojoj odluci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije