Banjalučka i trebinjska policija oduzele 11 kilograma skanka

Anadolija
Banjalučka i trebinjska policija oduzele 11 kilograma skanka
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u koordinaciji sa Tužilaštvom BiH u okviru međunarodne akcije kodnog naziva "Tranzit" danas je izvršilo pretrese na deset lokacija u Banjaluci i Trebinju.

"Akcija se provodi zbog postojanja osnova sumnje da je grupa lica kontinuirano vršila krivična djela organizovanog kriminaliteta, a vezi sa krivičnim djelima neovlaštene proizvodnje i prometa opojnim drogama sa područja Crne Gore u BiH", saopštio je MUP RS.

Policijski službenici centara javne bezbjednosti Banjaluka i Trebinje danas su izvršili pretrese na deset lokacija u cilju pronalaženja lica i predmeta koja potiču od izvršenja krivičnog djela.

Akciju „Tranzit“ provodi već nekoliko mjeseci Jedinica za organizovani kriminalitet Uprave kriminalističke policije MUP-a RS sa Tužilaštvom BiH, a u dosadašnjim aktivnostima oduzeto je 11 kilograma skanka, veći broj digitalnih vaga, veća količnina novca, SIM kartice za mobilne telefone i dr.

"U toku je saslušanje lica koja su privedena u današnjim aktivnostima", navodi se u saopštenju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije