Automobilom udarila u klupu na autobuskom stajalištu, dvoje povrijeđenih

Radiosarajevo.ba
Automobilom udarila u klupu na autobuskom stajalištu, dvoje povrijeđenih
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U ponedjeljak oko 7.50 sati, na kolovozu raskrsnice ulica Hladivode - Baruthana, općina Stari Grad Sarajevo, dogodila se saobraćajna nesreća.

Tom prilikom došlo je do zanošenja i okretanja u lijevu stranu putničkog motornog vozila marke Seat Ibiza, reg. oznake J54-M-707, kojim je upravljala vozač H.A., nastanjena u Sarajevu

Došlo je do udara u metalnu klupu koja se nalazi na neobilježenom autobuskom stajalištu, nakon čega je došlo do udara i obaranja na kolovoz pješaka T.D. iz Sarajeva.

Teže tjelesne povrede zadobila je pješakinja T.D, a ljekarska pomoć joj je ukazana u Općoj bolnici "Prim. Dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu.

Također, istog dana u 14.00 sati, u Opću bolnicu radi ukazivanja pomoći se obratila i pješakinja C.M, nastanjena u Sarajevu, kod koje su konstatirane lakše tjelesne povrede.

O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, saopćeno je iz MUP-a KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije