Ajša Ramić ponovo privođena: Prijetila sudskom policajcu

1
Radiosarajevo.ba
Ajša Ramić ponovo privođena: Prijetila sudskom policajcu
Foto: Avaz / Ajša Ramić prilikom hapšenja

Visočanka Ajša Ramić ponovo je završila u policiji, a ovoga puta je, kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba, privođena zbog verbalnog napada na sudskog policajca u Opštinskom sudu u Visokom.

Portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić potvrdio je u četvrtak, 17. oktobra, da je  osoba incijala A. R. uhapšena u utorak, 15. oktobra.

“Dana 15. 10. 2024. godine, u 11.30 sati, u prostorijama Općinskog suda u Visokom, od strane lica A. R. (31) iz Visokog počinjeno je krivično djelo „ugrožavanje sigurnosti“, prema službeniku sudske policije. Lice A. R. je sprovedeno u prostorije Policijske stanice Visoko gdje je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada uz upoznavanje dežurnog tužioca”, kazao je Samir Valentić, portparol MUP-a ZDK za portal Radiosarajevo.ba.

Severina boravi u glavnom gradu BiH i objavom na Instagramu oduševila: 'Sarajevo, ljubavi moja'

Severina boravi u glavnom gradu BiH i objavom na Instagramu oduševila: 'Sarajevo, ljubavi moja'

Ajša Ramić je nakon kriminalističke obrade puštena iz policijskih prostorija.

Podsjetimo, nakon šest mjeseci početkom 2024. godine iz pritvora je puštena Ajša Ramić, koja je uhapšene u sklopu akcije “Tin”.

Ramić je osumnjičena za trgovinu ljudima, protupravno oduzimanje slobode i iznudu, a slučaj se povezuje s podvođenjem djevojke iz Mostara u jednom stanu u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije