Tuzla / Zvijezda Instagrama kandidatkinja na lokalnim izborima u BiH

24. 09. 2020. u 20:01:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1443

Emina Jahić (22) iz Tuzle je Instagram zvijezda koju prati 170.000 ljudi, a kandidirala se i na predstojećim lokalnim izborima u našoj zemlji.

Ona je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a i jedna je od najpopularnijih djevojaka na Instagramu u našoj zemlji.

Vijest da je kandidatkinja na lokalnim izborima podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Želim Vas obavjestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28.

Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema sa kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja biti će poboljšanje položaja mladih.

Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a sa kojim se većina susreće je sticanje prvog radnog iskustva kao preduslov za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu.

Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život", napisala je ona.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (8)