Znate li koji je danas bio najtopliji grad u Bosni i Hercegovini?

2
Radiosarajevo.ba
Znate li koji je danas bio najtopliji grad u Bosni i Hercegovini?
AA / Bihać, rijeka Una

U Bosni i Hercegovini danas, 27. augusta, preovladavalo je sunčano vrijeme.

Tokom poslijepodneva lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u centralnim, istočnim područjima Bosne, istočnim i sjevernim područjima Hercegovine.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 21; Ivan Sedlo 32; Široki Brijeg 34; Bugojno, Sarajevo 35; Mostar, Tuzla, Zenica 36; Neum 37; Bihać 38 stepeni.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Sutra, 28. augusta, u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom poslijepodneva jače naoblačenje sa zapada, što u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne može usloviti pljuskove i grmljavinu.

Tokom noći, u većem dijelu zemlje, kiša, pljuskovi i grmljavina. Obilnije padavine u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 19 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 30 do 36, na sjeveroistoku Bosne do 39 stepeni.

U Sarajevu sunčano uz postepeno naoblačenje tokom poslijepodneva. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u kasnim večernjim satima. Jutarnja temperatura oko 20, a dnevna oko 35 stepeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije