Zenica: Naša stranka predstavila prijedloge ekonomskog razvoja

Radiosarajevo.ba
Zenica: Naša stranka predstavila prijedloge ekonomskog razvoja

Nakon javne tribine u Sarajevu, jučer su u punoj sali Hotela Dubrovnik predstavljeni prijedlozi ekonomskih politika koje su za Našu stranku izradili nezavisni ekonomski eksperti, a koji će činiti ekonomsku politiku Naše stranke i LDS-a.

Svetlana Cenić izradila ekonomsku politiku za Našu stranku

Prezentaciji su prisustvovali Erol Mujanović i Dr. Svetlana Cenić koja je predstavila 14. ekonomskih politika za ekonomski oporavak BiH.  Prisutnima se obratio i predsjednik Naše stranke Dennis Gratz, kao i članica predsjedništva NS i ekonomskog savjeta NS Lejla Dragnić.

“Ekonomska situacija je katastrofalna, i iako izgleda da smo dostigli dno, mislim da je moguće da ima još jedna rupa na dnu, međutim, postoje veoma konkretni prijedlozi i politike za koje garantujem da mogu u roku od godinu dana zaustaviti ovaj pad”. izjavila je prisutnima Dr. Cenić. 

Nakon tribina u Sarajevu i Zenici, NS će u ponedjeljak održati tribine za građane Tuzle. Tribine služe da informišu građanke i građane o ekonomskim politikama koje su kreirane za NS, kao i da daju šansu NVO i svim građanima da konstuktivnim primjedbama i prijedlozima utječu na konačnu ekonomsku politiku Naše stranke. Svi građani i građanke su pozvani da prisustvuju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije