Žena ranila dva policajca u Tuzli

Radiosarajevo.ba
Žena ranila dva policajca u Tuzli

Jutros (05,10 sati), u naselju Brđani na tuzlanskom području, ranjena su dva policajca koje je je iz automatske puške ranila M.H, saopštili su iz MUP-a Tuzlanskog kantona. Oba policajca zadržana su u UKC Tuzla.

Kako se spekulira, policajce je ranila Margareta Hadžić, čiju su kuću jutros, po nalogu suda, došli pretresti službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga. Hadžićeva je, navodno, trebala biti i privedena.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je MUP TK, ali nam nisu mogli potvrditi da li je Margareta privedena; rekli su nam da je uviđaj u toku i da će više informacija biti u toku dana.

Margaretu 'Margu' Hadžić, inače, policija poznaje od ranije. Naime, radi se o punici Merseda Hadžića – Mirso Švicarac, koji se nalazi u zatvoru zbog ubistva Fatmira Mujaja, 2008. u sarajevskom klubu Incognito. Švicarac je prije hapšenja u Hrvatskoj, gdje je uhapšen po potjernici Interpola, bio u bijegu dva mjeseca.

Avaz navodi da se jutrošnji pretres ne dovodi u vezu sa Mersedom Hadžićem.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije