Željko Komšić sastao se sa predstavnicima organizacije BH UK Network

5
Radiosarajevo.ba
Željko Komšić sastao se sa predstavnicima organizacije BH UK Network
Foto: Predsjedništvo BiH / Željko Komšić, Zdenka Besara i Anes Cerić

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je danas predstavnike organizacije BH UK Network, potpredsjednicu dr. Zdenku Besara i menadžera dr. Anesa Cerića.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić čestitao je predstavnicima organizacije i bh. građanima koji žive u Velikoj Britaniji na svemu što su postigli do sada, kroz uspješno integrisanje u britansko društvo.

Sagovornici su prezentovali trenutne aktivnosti organizacije zajednica bosanskohercegovačkih udruženja u Velikoj Britaniji, koja već 27 godina uspješno povezuje bh. zajednicu sa domovinom kroz razne obrazovne, kulturne i društvene aktivnosti.

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Namjera organizacije je u budućem periodu unaprijediti konekcije sa institucijama Bosne i Hercegovine, a sve sa ciljem konkretnije saradnje sa domovinom i svim njenim građanima.

Predstavnici organizacije uručili su zahvalnicu članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću za dugogodišnju podršku radu i aktivnostima BH UK Network.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije