Željka Cvijanović danas gostuje na BBC-u

Radiosarajevo.ba
Željka Cvijanović danas gostuje na BBC-u

‘Da li se separatistički bosanski Srbi igraju vatrom?’ naslov je kojim BBC najavljuje intervju s predsjednicom Vlade Republike Srpske, Željkom Cvijanović

Sadržaj emisije još uvijek nije poznat, a premijerno će biti prikazana danas u 16:30 po lokalnom vremenu. Cvijanovićeva je bila gost i sagovornik emisije HardTalk, koju uređuje i vodiStephen Sackur.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović govorila je gostujući na britanskoj televiziji BBC, o aktuelnim temama u Republici Srpskoj i BiH, čime je završena njena posjeta Londonu, javila je agencija Srna.

Predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović razgovarala je tokom posjete Londonu sa predstavnicima Ministarstva inostranih poslova Velike Britanije i članovima britanskog parlamenta, te predstavnicima poslovne i akademske zajednice, institucija, kompanija i organizacija Velike Britanije. Kako je saopćeno iz Vlade RS, Cvijanovićeva je sinoć održala i predavanje na Kraljevskom institutu u Londonu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije