Zbog alkohola zaborave gdje su parkirali

Radiosarajevo.ba
Zbog alkohola zaborave gdje su parkirali


Centru javne bezbjednosti Banja Luka proteklih dana prijavljena su dva slučaja navodno krađe automobila, ali se ispostavilo da su vlasnici zaboravili gdje su parkirali vozilo jer su bili pod uticajem alkohola, javlja Fena.

Prvi slučaj dogodio se u noći 9. na 10. april kada je vlasnik prijavio da mu je iz dvorišta porodične kuće u naselju Debeljaci otuđeno  vozilo 'Renault Scenic'. 

Radom po zaprimljenoj prijavi, 10. aprila, na placu vlasnika u naselju Debeljaci, policijski službenici su pronašli navedeno vozilo, izvršili uviđaj i vratili ga vlasniku, koji je zaboravio gdje je parkirao vozilo jer je bio pod uticajem alkohola.

Sličan slučaj prijavljen je i 9. aprila kada je vlasnik prijavio da mu je nepoznati izvršilac otuđio vozilo  'VW Golf 4'. 

Nakon zaprimljene prijave vlasnik se sjetio da je vozilo prethodne večeri parkirao na parkingu iznad zgrade gdje stanuje, a gdje je od policijskih službenika vozilo pronađeno uredno zaključano, saopćeno je iz CJB Banja Luka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije