Zaposlenik Hitne pomoći odlazi u Njemačku: "Danas biram da zaboravim..."

14
Radiosarajevo.ba
Zaposlenik Hitne pomoći odlazi u Njemačku: "Danas biram da zaboravim..."
Foto: Facebok / Sandi Begić

Sandi Begić, zaposlenik Službe hitne medicinske pomoći Bihać radio je pet godina u ovoj ustanovi. Sada, odlučio je javno da kaže 'zbogom' te krene putem Njemačke.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Pet punih godina rada na Službi hitne medicinske pomoći Bihać, pet godina ljubavi, stresa, smijeha, dobrog i lošeg, prijateljstva...

Džanan Musa briljirao protiv svog bivšeg kluba i odveo Real do nove pobjede

Džanan Musa briljirao protiv svog bivšeg kluba i odveo Real do nove pobjede

Nije uvijek bilo lako. Ali.... Danas biram da zaboravim nepravdu, bahatost, nekolegijalnost, podmetanja, tračeve i sve ostale negativne stvari koje se dešavaju na svakom radnom mjestu. Onima koji su se tim stvarima služili, neka ta djela služe na čast i neka o njima govore. Živi i zdravi bili.

Biram da pamtim i sa sobom ponesem ono najbolje što BiH, Bihać i sama Hitna služba imaju da ponude. Sjećanja na kolege i kolegice koji su uvijek bili tu da pomognu, kojima ništa nije bilo teško - ni za pacijenta, a ni za kolegu.

Sejfudin se vratio iz Londona u BiH: "Otišao sam kao seljak, vratio kao lord"

Sejfudin se vratio iz Londona u BiH: "Otišao sam kao seljak, vratio kao lord"

Moju smjenu, na čelu sa 'šeficom' - vi se tek ne zaboravljate. Niste zaslužili da vas ikad zaboravim. Vas posebno volim i mnogo vam dugujem. Dobro je poznata činjenica da sa mnom često nije lako, ali vi ste znali - i trpjeli me sve ove godine. Vidjet ćemo da li će mi moj dugačak jezik napraviti problem u nekoj drugoj sredini...

Hvala, moji ljudi. Lijepo će biti u Njemačkoj, ali volio bih da vas sve mogu spakovati u kofer i ponijeti sa sobom. Vidjet ćemo se još svakako! Za kraj, još jedna zvučna i svjetlosna u bihaćkoj noći"; napisao je Sandi.

Vrijeme je da se kaže zbogom... 5 punih godina rada na Službi hitne medicinske pomoći Bihać, 5 godina ljubavi, stresa,...

Posted by Sandi Begić on Tuesday, July 26, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije