'Za dom spremni!': Suspenzija zbog podrške Miji Martini Barbarić

Radiosarajevo.ba
'Za dom spremni!': Suspenzija zbog podrške Miji Martini Barbarić

Zavod za zdravstveno osiguranje Hercegovačko-neretvanske županije (ZZO HNŽ) objavio je na svojoj web stranici  kako je njihov rukovodilac Ureda za informiranje i odnose s javnošću Dalibor Ravić suspendovan s tog mjesta zbog istupanja na društvenim mrežama  i njegove podrške glasnogovornici Federalnog ministarstva okoliša i turizma Miji Martini Barbarić, a koje su, kako se navodi, imale implikacije na širu društvenu javnost, javlja Fena.

"U svezi s navedenim direktor Zavoda donio je odluku  o imenovanju povjerenstva za utvrđivanje činjenica povodom navedenih događanja i odgovornosti Rukovoditelja ureda za informiranje i odnose s javnošću Dalibora Ravića, te udaljenja istog s mjesta Rukovoditelja Ureda za informiranje i odnose s javnošću  i uskraćivanje mogućnosti komuniciranja s javnosti u ime Zavoda u bilo kojoj formi i obliku, do daljnjeg", navodi se u obavijesti iz Zavoda.

Iz ZZO HNŽ-a su također naveli da istup glasnogovornika Dalibora Ravića ne odražava stav te institucije te su se ogradili od njegova istupa.

Službenica Vlade FBiH Mija Martina Barbarić: Za dom spremni!

Federalna ministrica okoliša i turizma Branka Đurić nedavno je podnijela disciplinsku prijavu protiv glasnogovornice tog ministarstva Mije Martine Barbarić zbog davanja podrške hrvatskom nogometnom reprezentativcu Josipu Šimuniću koji je nakon utakmice s Islandom demonstrirao ustaški pozdrav, a to je učinila statusom na Facebooku u kojem je napisala: "Za dom spremni".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije