Youtube zvijezda stigla i u Mostar: Sedmica promocije za dragulj BiH

Fena
Youtube zvijezda stigla i u Mostar: Sedmica promocije za dragulj BiH
Nakon što je jučer boravio u Trebinju, danska YouTube zvijezda Rasmus Brohave danas će se preseliti u Mostar, prilikom čega će promovirati turističku ponudu ovog hercegovačkog dragulja.

Tačnije, Brohave će u Mostaru boraviti od 12. do 19. juna, a svoj dolazak u Mostar vezao je za sve veće interesiranje stanovnika Skandinavije za ovaj dio Balkana, kao novog odredišta za odmor.

Riječ je o poznatoj osobi iz Danske, koja na svojim YouTube kanalima ima preko 29 miliona pregleda i koju prati relativno mlađa populacija.

Pored velikog uspjeha svojih reportaža na YouTube kanalu, Rasmus je postao poznat po reklamnim kampanjama koje je radio za poznate svjetske brendove kao što su Burger King, Coca Cola i Apple. Također je i ambasador UNICEF-a.

Inače, Rasmusov dolazak u Mostar rezultat je saradnje Grada Mostara, Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona i jedne danske turističke agencije, saopćeno je iz Službe za turizam Grada Mostara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije