Vukanović: 'Pored lažnih doktora nauka i profesora, sad imamo lažne sportiste'

4
Radiosarajevo.ba
Vukanović: 'Pored lažnih doktora nauka i profesora, sad imamo lažne sportiste'
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Nebojša Vukanović ispred OHR-a

Da se novcima kod nas nažalost sve može kupiti govori nevjerovatna vijest iz rubrike vjerovali ili ne, da je Luka Petrović dobio crni pojas u džudou prvi dan, a sve zvuči kao neslana šala.

Elektroprivreda Republike Srpske, koju on sistemski uništava i pljačka, prebacila je nešto novaca Džudo klubu Leotar i Džudo savezu Republike Srpske, a ulizice su uzvratile dajući najvećem sportskom antitalentu crni pojas, piše na svom blogu zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović.

"Ovo je uvreda za sve džudiste, karatiste i druge sportiste koji su godinama vrijedno trenirali i radili, mučili se, takmičili, borili i puno odricali da bi postigli uspjeh i osvojili neki pojas, i onda ih jedna smlaćina sa narodnim novcima ponizi i oko debele trbušine sveže neki pojas i slika se, hvališe, kako bi liječio komplekse iz mladosti, jer nikada nije mogao odraditi čas fizičkog sa muškarcima iz razreda, već se igrao sa djevojčicama pa sad pokušava sve da kompenzuje.

Pogledajte doček: Trump se pojavio prvi put nakon atentata

Pogledajte doček: Trump se pojavio prvi put nakon atentata

Pitanje je šta je sljedeće? Da li će ludak prebaciti nešto novaca sa računa Elektroprivrede RS na račun crkve pa tražiti da mu dodijele titulu đakona, protojereja, ili možda nešto uplati Lambeti pa ga auto-limar, koji je nažalost direktor trebinjske Opšte bolnice, počasti da bude počasni ljekar, prima pacijente, određuje dijagnoze i terapije", pita se Vukanović.

Zatim je poentirao...

"Ludilu kraja nema, sve je obesmišljeno, srozano i svjesno uništeno, sve se može kupiti i prodati, a to i jeste cilj vlastodržaca. Crni pojase o crna sudbino, o kukavno Trebinje napaćeno. Pored lažnih doktora nauka i profesora, sad imamo lažne sportiste, a sreća je da imamo i pravih, koji su sve stepenice prošli regularno, poput profesora Lazara Radana koji je nakon godina napornog rada i treninga postao trener karatea, ima regularan crni pojas, pa mladi srećom imaju pravi uzor koga treba da slijede i da se na njega ugledaju, umjesto na lažne i prevarante, koji uskoro idu na smetljište prošlosti", poručio je Vukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije