Vrijeme sutra: Pretežno sunčano!

Radiosarajevo.ba
Vrijeme sutra: Pretežno sunčano!

U Bosni i Hercegovini sutra prijepodne bit će pretežno sunčano, poslijepodne i krajem dana jači razvoj oblačnosti će usloviti pljuskove u većem dijelu zemlje. 

U Bosni će biti i grmljavine. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 13 i 20 stepeni, a najviša dnevna većinom između 27 i 33 stepena.

U Sarajevu prijepodne sunčano. Poslijepodne se očekuje pljusak, moguća je i grmljavina. Najniža jutarnja temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna temperatura oko 30.

U Hercegovini je danas bilo pretežno sunčano vrijeme. U Bosni je u jutarnjim satima bilo pretežno oblačno, a tokom dana sunčano uz umjerenu naoblaku. Poslijepodne su registrovani lokalni pljuskovi, mjestimično i grmljavina.

Temperature u 14.00 sati: Bjelašnica 12 stepeni, Kupres i Sokolac 22, Ivan-sedlo 23, Livno i Srebrenica 25, Sarajevo 26, Bihać, Bugojno, Goražde, Sanski Most i Tuzla 27, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Neum, Prijedor i Trebinje 28, Zenica 30 i Mostar 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije