Vrijeme sutra: Oblačno sa slabom kišom

Radiosarajevo.ba
Vrijeme sutra: Oblačno sa slabom kišom

Sutra sa sobom nosite kišobrane. Širom Bosne i Hercegovine će biti oblačno vrijeme sa slabom kišom.

U Bosni po kotlinama će biti magle. Vjetar slab, u sjevernim područjima istočnog i sjeveroistočnog smjera, u ostatku zemlje južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka između 0 i 4 stepena, na jugu Hercegovine od 6 do 10. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 4 i 9 stepeni, na jugu Hercegovine od 11 do 15.

U Sarajevu će biti oblačno, povremeno sa slabom kišom prijepodne. Jutarnja temperatura zraka oko 3 stepena, a najviša dnevna oko 7.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno sa slabom kišom. Djelomično vedro je bilo u sjeveroistočnim područjima. U Bosni po kotlinama ima magle.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati: Ivan-sedlo 0, Bjelašnica 1, Bjeljina 2, Sarajevo, Bihać, Jajce i Gradačac 4, Bugojno, Livno, Sanski Most i Banja Luka 5, Doboj, Zenica i Srebrenica 6, Goražde 7, Tuzla 8, Mostar i Stolac 10 i Trebinje 11, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije