Vojin Mijatović: "U moru loših, jedna sjajna priča"

1
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović: "U moru loših, jedna sjajna priča"
Foto: Facebook / Vojin Mijatović s predstavnicima BiH u Poreču

Federalni ministar razvoja poduzetništva i obrta, Vojin Mijatović, na zvaničnom Facebook profilu podijelio je "jednu sjajnu priču".

"Danas sam ima čast i zadovoljstvo da razgovaram s jednim dijelom ekipe od 20 mladih ljudi iz Sarajeva, Tuzle, Banje Luke, Zenice i Mostara koji će predstavljati našu državu na međunarodnom takmičenju u preduzetništvu ove godine u Poreču.

Ovi klinci će biti naša reprezentacija u Hrvatskoj i nadam se pobijediti na takmičenju Poslovni izazov Zapadni Balkan, u konkurenciji reprezentacija iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

Zajedno s njima u dogovoru, odlučio sam da pokrijem ukupne troškove putovanja u iznosu od 4.800 KM iz rezerve zamjenika premijera.

Sva sredstva s kojima raspolažemo su sredstva građana i nema boljeg načina nego usmjeriti u našu mladost.

🇧🇦U MORU LOŠIH , JEDNA SJAJNA PRIČA 🇧🇦Danas sam imao čast i zadovoljstvo da razgovaram sa jednim delom ekipe od 20...

Posted by Vojin Mijatovic on Monday, April 15, 2024

Dugo me jedan sastanak nije osnažio kao ovaj danas, ovi klinci njih 20 iz cijele BiH žele ostati u svojoj zemlji, baviti se preduzetništvom i stvarati sami.

Beskrajno vam hvala što sam vas upoznao i sada sam siguran u mora ružnih stvari, ipak ima nade za naše društvo. Sretno i do pobjede!!!, poručio je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije