Vojin Mijatović na Twitteru: 'Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba'

4
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović na Twitteru: 'Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba'
Foto: Radiosarajevo.ba/ Facebook / Verbalni okršaj bh. političara

Vojin Mijatović, ministar poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine i potpredjednik SDP-a BiH oglasio se na Twitteru najavljujući da će pokrenuti novu tužbu za klevetu i uvredu časti protiv Nebojše Vukanovića.

Njegovu objavu na ovoj društvenoj mreži prenosimo u cijelosti:

"Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba za klevetu i uvredu časti, takvi kao on razumiju samo taj jezik. A dijalog neka nastavi voditi sa svojom braćom i sestrama iz Dodikove opozicije, mada vidim da oči povadiše jedni drugima, dojučerašnji “saborci”, napisao je Vojin Mijatović na Twitteru.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Podsjetimo, Nebojša Vukanović je u srijedu, 24. maja, optužio ministra Vojina Mijatovića da je pod kontrolom obavještajnih službi, konkretno srbijanske BIA-e.

Kazao je kako je 'Osmorka' ušla u pakt sa đavolom, Miloradom Dodikom, i da je razočaran što su SNSD-u dali mjesto četvrtog delegata u Domu naroda i ključ BiH u ruke. Dodao je kako je Elmedinu Konakoviću i Nerminu Nikšiću govorio da to ne rade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije