Vlastimir Mijović otkrio detalje svoga liječenja: Ne mogu da ne uspijem

2
Radiosarajevo.ba
Vlastimir Mijović otkrio detalje svoga liječenja: Ne mogu da ne uspijem
Arhiv / Vlastimir Mijović

Poznati bosanskohercegovački novinar Vlastimir Mijović, koji je prošlog mjeseca saopćio da je teško bolestan, potvrdio je danas da njegovo liječenje napreduje.

"Poslije zračenja na, kako kažu, najboljoj klinici u sklopu KCUS-a, Onkološkoj - što i moje iskustvo potvrđuje - snažim se za glavni dio liječenja. Nošen svojim i vašim krillima, ne mogu da ne uspijem. Stojte mi dobro, dragi prijatelji", naveo je Mijović na Facebook profilu.

Podsjetimo, prošlog mjeseca Mijović je po prvi puta javno priznao da je bolestan.

Javljaju se tokom noći: Ovih pet simptoma ukazuju na visok krvni pritisak

Javljaju se tokom noći: Ovih pet simptoma ukazuju na visok krvni pritisak

"Dragi moji, došlo je do grla. Zbog bolesti sam već pet godina smanjio životni i ugasio profesionalni tempo. Ali, vrag goni po svome. Loša je situacija, ali nisam ni ja slabić. Dobijao sam već svakakve beizgledne bitke.

Imam rak na plućima, dijagnosticiran prije 8 dana. Od ponedjeljka ću ići na zračenje mozga i bronhoskopiju, pa slijedi čeprkanje po tumoru na plućima. Imam tri metastaze na mozgu...", napisao je tada, uz ostalo, Mijović.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba želi brz oporavak kolegi Mijoviću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije