Višković 'širio ljubav' na sjednici NSRS: Vukane polako, znaš da te volim

0
Radiosarajevo.ba
Višković 'širio ljubav' na sjednici NSRS: Vukane polako, znaš da te volim
Foto: Screenshot/N1 / Višković 'širio ljubav' na sjednici NSRS

Vukane samo polako, znaš da te volim, poručio je premijer RS Radovan Višković, Nebojši Vukanoviću koji je galamio i tražio da se premijer očituje i o kiseoniku i o aferi gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića tokom današnje sjednice NSRS.

"Spreman sam da sjednem danas g. Crnadak s Vama i direktorom Agencije za lijekove da vidimo ko za šta treba da da odgovor. Izjava da je Messer ponudio dovoljne količine itd… Pa, jesi ti portparol Agencije, ili direktor Messera? Daju se netačne informacije. Messer po našem dopisu, resornog ministarstva, obavještava RS, radi se o dopisu od prije dva dana, (…) kaže da može da isporuči 60.000 kg medicinskog kiseonika sedmično zdravstvenom sistemu RS. Kako mene Messer obavještava za 60, a Zolak kaže 115", kazao je Višković, prenosi portal N1.

"Tražio sam od Predsjedavajućeg Savjeta ministara da organizuje sastanak svih, resornog ministra, direktora agencije… da sjednemo da popijemo kafu. Da li iko ima normalan u ovoj zemlji da barijere administrativne budu važnije od života ljudi?", dodao je premijer RS.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Višković je čitao i pravilnike o kiseoniku države Srbije, a za Bosnu i Hercegovinu je rekao da je država – neka mućkalica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije