Višković kritikovao stranačkog kolegu: Košarac je napravio nešto nedopustivo

Radiosarajevo.ba
Višković kritikovao stranačkog kolegu: Košarac je napravio nešto nedopustivo
Twitter / Radovan Višković

Staša Košarac (SNSD), ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, napravio je nedopustiv čin, rekao je Radovan Višković, premijer RS i potpredsjednik SNSD-a, odgovarajući na pitanje kako komentariše njegovo prisustvo na zabavi na kojoj nisu ispoštovane mjere zaštite zbog koronavirusa.

"Što se mene tiče nedopustivo. Predsjednik Dodik je kao predsjednik SNSD-a dao više nego jasan stav, ja tu nemam šta ni dodati ni oduzeti. Greška koja je uređena je nedopustiva u vrijeme ovakvih mjera koje se preduzimaju. Da se napravi jedan takav politički gaf, za mene je nedopustiv", rekao je Višković, prenose Nezavisne.

Ministar Košarac okupio poznate bh. pjevače na zabavi u Sarajevu

Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH večeras se u Sarajevu našao na derneku sa poznatim bh. muzičkim zvijezdama. Bez distance, bez maski, bez poštivanja mjera. Tim povodom kontaktirali smo Ministrastvo unutrašnjih poslova KS, koji su nam mogli potvrditi informaciju da imaju prijavu...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije