Vikendaši, oprez: Na ovim putevima sutra potpuna obustava saobraćaja

Anadolija
Vikendaši, oprez: Na ovim putevima sutra potpuna obustava saobraćaja
Radiosarajevo.ba / Putevi BiH
Na graničnom prelazu Doljani između Bosne i Hercegovine evidentirana su zadržavanja do sat vremena, saopćeno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prelazu Doljani između Bosne i Hercegovine evidentirana su zadržavanja do sat vremena, saopćeno je iz Granične policije BiH.

"Na graničnim prijelazima u BiH danas nisu evidentirana duža zadržavanja izuzev na MGP Doljani gdje se na prelazak državne granice čekalo do 60 minuta. Aktuelno niti na jednom prijelazu nema dužih zadržavanja vozila", istakli su iz GP BiH. 

Na putevima u BiH saobraća se bez dužih zastoja, uz umjerenu frekvenciju vozila. Iz BIHAMK-a vozače mole za opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Zbog održavanja manifestacije "506 Dani Ajvatovice" danas i sutra zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Srednjobosanskog kantona, dok će potpuna obustava saobraćaja danas i sutra, od 16 do 17 sati, biti u Donjem Vakufu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije