Vikend na Panonskim jezerima: Ulaz slobodan, dođite!

Promotivni tekst
Vikend na Panonskim jezerima: Ulaz slobodan, dođite!
Danas će zvanično biti otvorena ljetnja sezona na tuzlanskom i bosansko-hercegovačkom turističkom biseru- Kompleksu slanih jezera Panonika.

Početak rada Panonike ovog ljeta je svečano obilježen još 3. juna velikim partijem elektronske muzike u sklopu arTZ festivala, a kao i predhodne tri sezone, zvanično otvaranje ovogodišnje turisticke sezone na Panonskim jezerima se dešava u formi dvodnevne manifestacije Bingo Family Day.

U dva dana trajanja manifestacije, gostima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti nekoliko kompanija sa svojim proizvodima i uslugama (Violeta, Venera, Vispak, Dino kafa, NLB Banka, CM cosmetic market, Lampica kartica itd.). U zabavno-edukativnom programu nastupiće Balzika orkestar, Tuzlanske mažoretkinje, Pozorište mladih, PK Flamenco, Klub borilačkih sportova Sinbra, Pozorište mladih itd….

Izvršni realizator manifestacije Bingo Family Day je Free Style marketing agency Tuzla, koja obećava puno druženja i zabave za cijelu porodicu kao i nagradne igrice za sve posjetioce.

Prijatelj ovogodišnje manifestacije je kompanije Bingo d.o.o., koja kao društveno odgovorna kompanija potpomaže razvoj sličnih projekata kao i razvoj lokalne zajednice.

Obzirom na dobre vremenske prognoze, ljeto konačno može početi u subotu 18. juna 2016.g. te Vas pozivamo da dođete, dobro se zabavite, iskupate i odmorite, i budete dio nesvakidašnjeg i jedinstvenog događaja u našem gradu.

ULAZ JE SLOBODAN U SUBOTU 18.06.2016.g. , a u nedelju su standardne vikend cijene za ulaz na Panonska jezera.

PROTOKOL AKTIVNOSTI BINGO FAMILY DAY:

Bingo Family day najava-plakat.jpg - Vikend na Panonskim jezerima: Ulaz slobodan, dođite!

Promotivni tekst: Bingo Family day najava-plakat.jpg

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije