Vijećnica u OV Novo Sarajevo: Snežana Omukić pridružila se SDP-u

Radiosarajevo.ba
Vijećnica u OV Novo Sarajevo: Snežana Omukić pridružila se SDP-u
Foto: SDP / Iz SDP-a je upućena srdačna dobrodošlica Snežani Omukić

Vijećnica u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Snežana Omukić, koja je izabrana sa liste Demokratske fronte, pridružila se SDP BiH. Ovim činom je klub vijećnika SDP BiH postao drugi klub po veličini u Općinskom vijeću Novo Sarajevo.

Snežana Omukić, koja je u posljednje vrijeme djelovala kao nezavisna vijećnica, također je i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Sarajeva, te je klub SDP-a postao brojniji i u ovom predstavničkom tijelu.

Time se nastavio trend jačanja organizacije SDP BiH u Novom Sarajevu, koji je rezultat rada i zalaganja u isključivom interesu građana ove sarajevske općine. Iz ove organizacije za naredni period najavljuju i nova kadrovska pojačanja.

Iz SDP-a je upućena srdačna dobrodošlica Snežani Omukić, čije iskustvo će pomoći u daljnjem djelovanju kroz predstavnčika tijela čija je članica, ali i prilikom priprema i provođenja kampanje za predstojeće lokalne izbore, saopćeno je iz KO SDP Sarajevo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije