Velika tuga potresla Vitez: Iznenada preminula učiteljica Mirnesa Trako

1
Radiosarajevo.ba
Velika tuga potresla Vitez: Iznenada preminula učiteljica Mirnesa Trako
Foto: Facebook / Mirnesa Trako

Učiteljica u Osnovnoj školi "Dubravica-Preočica", Mirnesa Trako iz Viteza, iznenada je preminula u 47. godini života.

"Sa velikom tugom i bolom u srcu opraštamo se od naše drage učiteljice Mirnese Trako, koja je iznenada preselila na bolji svijet i ostavila veliku prazninu u našim srcima, u srcima svojih učenika, radnih kolega i svih onih koji su imali priliku poznavati je i raditi s njom.

Ovu posebnu, nevjerovatno hrabru i jaku ženu, izuzetnu saradnicu i velikog prijatelja, pamtit ćemo po ogromnoj energiji, kreativnosti, otvorenom duhu, po samopouzdanju, koja je u svakom momentu i u svakoj situaciji nastojala pridonijeti efikasnosti naše škole.

Pravosuđe u BiH: Procesi se namjerno odugovlače, pojedini advokati zarađuju milione

Pravosuđe u BiH: Procesi se namjerno odugovlače, pojedini advokati zarađuju milione

Svoj posao radila je odgovorno, strpljivo, predano, bila profesionalac koja je gradila povjerenje te uvijek bila spremna svojim znanjem i vještinama pomoći mlađim kolegama. Bila je pokretač i podrška brojnih važnih događaja u našoj školi.

Njen lik, plemenitost i izuzetne ljudske vrijednosti ostat će da žive među uposlenicima naše škole.
Draga Mirnesa , ostaćeš zauvijek zapamćena po dobru , po svemu sto si učinila za ovu školu i kolektiv, a to je veliko i mnogo dobro koje si ostavila iza sebe. U našim si srcima i dovama.

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo" Da ti se Allah smiluje i uvede te Džennetske bašče. Amin!", napisali su iz škole na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije