Vedran Jakupović napustio Narod i pravdu

5
A. S.
Vedran Jakupović napustio Narod i pravdu
Foto: Privatni album / Vedran Jakupović

Bivši zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Vedran Jakupović je napustio Narodi i pravdu, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Kontaktirali smo Jakupovića, koji je za naš portal potvrdio da je napustio NiP, te nam otkrio razloge napuštanja ove stranke.

"Tačno je, izašao sam iz NiP-a. U novembru je prestao mandat zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo i obaveze koje sam četiri godine izvršavao po tom pitanju. Vratio sam se u akademske vode, aktivno radim sa studentima na fakultetu.

Nakon što je otkrila da ima rak, stigle nove vijesti o Vedrani Rudan: ‘Kaže da je konačno spoznala’

Nakon što je otkrila da ima rak, stigle nove vijesti o Vedrani Rudan: ‘Kaže da je konačno spoznala’

Objavio sam dva poglavlja u eminentnoj enciklopediji održivog menadžmenta, u narednih 15-tak dana završavam dvije knjige, jednu naučnu i jednu zbirku kratkih priča.

Osim toga predavač sam i u oblasti ortodoncije. Energiju sam usmjerio u tom pravcu. Nisam nikad bio član organa stranke, nisam i ne učestvujem u strateškim odlukama, pa samim tim nemam ni potrebu da budem član stranke", kazao je Vedran Jakupović za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije