Valentin Inzko: Talenat, znanje i srce za velike stvari se isplate

Radiosarajevo.ba
Valentin Inzko: Talenat, znanje i srce za velike stvari se isplate

Svaka čast, Zmajevi. Svaka čast, Bosno i Hercegovino. Briljantno! - ovim riječima je visoki predstavnik Valentin Inzko čestitao nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine na pobjedi i kvalifikaciji za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. 

Visoki predstavnik historijsku je utakmicu gledao sa tribina stadiona u Litvaniji, zajedno sa hiljadama drugih navijača naše reprezentacije. 

- Ovo je veliki dan za Bosnu i Hercegovinu i regiju, kao i za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Svi građani BiH mogu biti ponosni na ovu reprezentaciju, koja je pokazala da ima talent, znanje i srce za velike stvari. Pobjeda daleko premašuje granice sporta. Ona je dokaz da se dugogodišnji trud, energija i zalaganje isplate i da ova zemlja može biti među najboljima. Svim ljudima dobre volje bh. momčad je ohrabrenje i nada za ljepšu budućnost. BiH je zaslužile da bude najbolja i u Brazilu - poručio je Inzko, saopćeno je iz OHR-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije