Užas u Banjoj Luci: Djevojku pas ugrizao za glavu

0
Radiosarajevo.ba
Užas u Banjoj Luci: Djevojku pas ugrizao za glavu
FOTO: Pixabay / Haski

Banjalučanku Bojanu Gajić (25) ugrizao je pas rase haski u predjelu glave jučer u poslijepodnevnim satima u banjalučkom naselju Ante Jakića.

Djevojka je nakon napada zbrinuta u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Srpske gdje joj je ukazana hitna ljekarska pomoć.

"Bilo je zastrašujuće. Sve se desilo u par sekundi. Rane će zarasti, ali trauma koju sam doživjela ostaje", rekla je Gajićeva za portal Banjaluckeprice.net.

Schmidt Dodiku: Doći ću u Laktaše da popijemo šljivovicu zajedno! Do tad, ja sam visoki predstavnik!

Schmidt Dodiku: Doći ću u Laktaše da popijemo šljivovicu zajedno! Do tad, ja sam visoki predstavnik!

Dodala je da je psa, koji je bio sam, bez vlasnika vidjela dok je izlazila sa prijateljicom iz obližnjeg kafića.

"Na trenutak sam se sagnula i on me uhvatio zubima za glavu. Jedan momak koji je bio u kafiću je istrčao vani i spasio me. Tako me je jako ugrizao da sam mislila da će mi iščupati kosu i čelo", istakla je Gajićeva.

Dodala je da je sreća da nije bilo u pitanju dijete.

"Ne daj Bože da je neko dijete bilo u pitanju, ne znam kako bi se završilo. Ne mogu da vjerujem da pored nadležnih mi i dalje imamo pse koji u po centra grada slobodno hodaju i napadaju ljude. Ja ću se fizički oporaviti, ali ovo je trauma za cijeli život", kazala je Gajićeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije