! / Usijale se društvene mreže od Asima, oglasio se i Danis Tanović

27. 04. 2021. u 20:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nastavak suđenje u aferi "Respiratori" održan je danas u Sudu Bosne i Hercegovine. Tokom izvođenja materijalnih dokaza, predstavljene su i SMS poruke nekoliko optuženih. 

No, između ostalog, prezentirana je poruka između Fikreta Hodžića, vlasnika firme "Srebrena malina" i premijera Vlade FBiH, Fadila Novalića, koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

"Selam, gospodine Novaliću, Fikret Hodžić je, Asim mi je rekao da Vam se javim oko respiratora. Kada budete imali vremena, javite se", glasila je poruka za Novalića.

Premijer je na to odgovorio "OK", a ovo je predstavljeno kao početak pregovora oko respiratora.

Na ovu poruku uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama, ali i pitanja "da li je samo dovoljno pozvat se na Asima"!? 

"Predlažem članovima Udruženja Filmskih Radnika da i mi nazovemo Fadila i kažemo da nam je rek'o Asim da se javimo", napisao je Danis Tanović, Oskarom nagrađeni bosanskohercegovački filmski autor na svom Twitter profilu. 


Podsjećamo, tokom današnje pauze Doma naroda Parlamenta BiH, novinari su pitali Asima Sarajlića o ovim porukama.

On je samo kratko prokomentarisao: "Ima raznih Asima".

Samo neki od komentara na društvenim mrežama su "Jedan je Asim, Asim is back, tačno je da ima raznih - Asima.
Al’ - đeće kolo bez Kokana?".


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)