Uhapšen član 'Ujedinjene Srpske', pod sumnjom da je pretukao porodicu: On tvrdi da se branio?!

4
Radiosarajevo.ba
Uhapšen član 'Ujedinjene Srpske', pod sumnjom da je pretukao porodicu: On tvrdi da se branio?!
Foto: Facebook / Porodica objavila potresne fotografije

Branislav Bjeličić, odbornik Ujedinjene Srpske u Stanarima, uhapšen je zbog sumnje da je navodno pretukao suprugu, punca i punicu, te još jednu žensku osobu, potvrdili su izvori.

Iz Policijske uprave Doboj, uz navođenje Bjeličićevih inicijala, potvrdili su hapšenje.

"Policijski službenici Policijske stanice Stanari, 12. maja, uhapsili su B.B. sa područja opštine Stanari, osumnjičenog za nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici", rečeno je za Nezavisne novine iz Policijske uprave Doboj.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju pretreseni su kuća i druge prostorije kao i vozilo koje koristi osumnjičeni.

"O svemu je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvo Doboj. Rad po navedenom je u toku", rekli su iz policije.

Dana 12 tog maja krvnicki smo pretuceni od Branislava Bjelicica ispred nase kuce u Dragalovcima.Dosao je u agresivnom...

Posted by Mira Markovic on Sunday, May 14, 2023

S druge strane, Bjeličić tvrdi da su oni, zapravo, njega napali, a da se on branio.

Tvrdi da su u naguravanju dva puta padali, pa je tako došlo do povreda, a ne od njegovih udaraca, a ako je nekoga, kako kaže, "zakačio, izvinjava se, jer to nije htio".

"Ja sam otišao po dijete, što smo se i dogovorili. Međutim, dolje me je ta porodica dočekala, napala, njih svih četvoro, poderali su mi majicu, izgrebali me po leđima, po prsima, po licu, oborili me dva puta na lokalni put. Ja sam se branio od njih, otrgao, sjeo u auto iz kojeg je neko dijete već izvadio, te otišao direktno u Policijsku stanicu i prijavio to", rekao je Bjeličić.

Potom je, tvrdi, porodica njegove supruge njega okrivila da je on tu došao s namjerom da ih prebije: "Prijavili su me da sam im prijetio oružjem. Policija je pretresla moju kuću. Prijavili su me da pijem i da se drogiram. Policija je uradila alkotest i droga test. Nisam nikad pio niti se drogirao. A oni su  me optužili za to, satanizuju me."

On dodaje da je sa suprugom bio u procesu razvoda.

"Moja supruga je prethodno izvršila nasilje u mojoj porodici, mog oca i moju majku je zlostavljala", tvrdi Bjeličić i dodaje da za to ima dokaze. Bjeličić navodi i da ga je policija pustila istog dana naveče.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije