Ramazan / Udruženje građana: Iftari za postače starije životne dobi i samohrane majke

10. 04. 2021. u 13:26:00 Fena

Shares: 0

Mostarsko Udruženje građana "Zajedno za naš grad" pokrenulo je akciju "Ramazan sa starim samcima" te pozvalo i svoje sugrađane da im se pridruže kako bi zajedno obezbijedili svakodnevne iftare za postače starije životne dobi.

"Već treću godinu zaredom doniramo iftare pripremljene u našoj kuhinji postačima starije životne dobi, a akcija obuhvata i samohrane majke koje nisu u radnom odnosu a poste, ili njihovu djecu. Oni koji prate naš rad znaju za kvalitet i ljubav koju pružamo pri pripremi iftara", poručili su iz Udruženja.

Kako navode, svi oni koji žele pomoći da starijim sugrađanima težeg imovinskog stanja i ovaj ramazan budu obezbijeđeni svakodnevni iftari na kućni prag mogu dati svoj doprinos pozivom broja 17015 i donirati 2 KM.

Također to mogu uraditi i uplatom na Paypal Udruženja [email protected], uplatom na račun udruženja: 1610000130790058 Raiffeisen bank ili donacijom prehrambrenih artikala direktno u prostorije kuhinje i udruženja svakim danom u mjesecu ramazanu od 17 do 19 sati, a prije nastupanja ramazana od 9 do 13 sati.

"Ne sumnjamo da će i ove godine iftari biti bogati zahvaljujući Vašoj podršci u mjesecu ramazanu. Zajedno se može mnogo", poručili su iz Udruženja "Zajedno za naš grad".


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)