"Učiniti sve da pomognemo obiteljima stradalih u Posušju"

0
Fena
"Učiniti sve da pomognemo obiteljima stradalih u Posušju"
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Posušje

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačkog kantona Zdenko Ćosić posjetio je danas mjesto Tribistovo kod Posušja, gdje je smrtno stradalo osam mladih ljudi od gušenja plinom.

"Ovo je tragedija koja će obilježiti ne samo ovu godinu. Osobno ne mogu zamisliti ništa teže i tragičnije od gubitka najmilijih, od gubitka djece.

Na nama je da učinimo što možemo, da izrazimo solidarnost i sućut obiteljima koje su izgubile svoju djecu, da u molitvama i u svakom drugom smislu budemo zajedno s njima", kazao je Ćosić.

Podsjetimo, u vikendici u Tribistovu, kod Posušja, smrtno je stradalo osam mladih ljudi.

Policiji je jutros oko 10 sati prijavljena nezapamćena tragedija. Prema prvim informacijama, uzrok smrti su bili izduvni plinovi agregata.

Imena stradalih su:Ivan Miličević, rođen 29. augusta 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje,Stipe Romić, rođen 27. septembra 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje,Mirela Rezo, rođena 8. septembra 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju,Žana Pavković, rođena 15. septembra 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje,Mia Soldo, rođena 4. augusta 2001. u Splitu, nastanjena u Sutini, Posušje,Stipe Pavković, rođen 22. septembra 2001. u Mostaru, nastanjen u Vrpolju, Posušje,Marija Pavković, rođena 16. aprila 2001. u Splitu, nastanjena u Vrpolju, Posušje,Stjepan Jukić, rođen 9. augusta 2001. u Mostaru, nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije