Tragedija na Otesu šokirala cijelu BiH, djevojka ubijenog Jasmina: Tugo moja...

1
Radiosarajevo.ba
Tragedija na Otesu šokirala cijelu BiH, djevojka ubijenog Jasmina: Tugo moja...
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Mjesto zločina

Ubistvo koje se dogodilo preksinoć u ilidžanskom naselju Otes šokiralo je cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Muškarac iz Maroka, koji se sumnjiči da je učestvovao u ubistvu Jasmina Berovića u Otesu pokraj Sarajeva i za kojim je raspisana potraga, od ranije je poznat organima gonjenja. Nezvanično, radi se o Hachamu Aglarasu. Te je u toku potraga za njim, potvrđeno je iz MUP-a KS. 

Murat Mulaosmanović, vlasnik kuće u kojoj je smješten kafić u prizemlju, poznavao je ubijenog i za njega je imao samo riječi hvale.

Murat Mulaosmanović - undefined

Foto: Dž.K./Radiosarajevo: Murat Mulaosmanović

"Divan momak, iz dobre porodice... Čuo sam sinoć da je izbila tuča, ali nisam ni pomislio da je neko ubijen. Tek sam jutros saznao tu tragičnu vijest, kada je došla policija", ispričao je jučer za portal Radiosarajevo.ba Mulaosmanović. 

Prema riječima mještana, djevojka stradalog mladića je Šejla Đelilović koja se od svog mladića na svom Facebook profilu oprostila od voljenog riječima: "Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš"

Nedugo zatim objavila je još jedan post gdje je podijelila zajedničku fotografiju uz opis: "Živote moj premalo je trajalo 07.11.2014-17.11.2020." 

Ubistvo 36-godišnjeg Jasmina Berovića izazvalo je bijes građana koji su jučer masovno izašli na ulice, a sudeći prema najavama novi protest planiran je danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije