U tramvaju uboden muškarac

Radiosarajevo.ba
U tramvaju uboden muškarac

Na tramvajskom stajalištu Stup u tramvaju broja 504, uboden je muškarac D.K., rođen 1956. godine, potvrđeno je Feni u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS).

U 11.45 sati dispečer Grasa je obavijestio MUPKS-a da je na tramvajskom stajalištu Stup u tramvaju broj 504, nepoznata osoba oštrim predmetom nanijela povrede D.K. u predjelu lica.

D.K. je prevezen u KUM KCUS-a radi ukazivanja pomoći i utvrđivanja stepena povreda, a policija preduzima mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenog slučaja, rečeno je Feni u Operativnom centru MUPKS-a.

Kako je Feni kazala glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić povrijeđeni muškarac je Dragan Kovačević koji je u 12.15 sati primljen na KCUS.

"On ima sječnu ranu desnog obraza. Upućen je na maksilofacijalnu hirurgiju gdje će mu rana biti ušivena. Nakon toga, ide kući", kazala je Jandrić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije