U sjenci harmonike na sjednici se pričalo o pasošu RS

2
Radiosarajevo.ba
U sjenci harmonike na sjednici se pričalo o pasošu RS
Foto: Nebojša Vukanović Info / Vukanovićeva fotografija

Ažurirano 19. oktobra u 21.02: Nakon analize Raskrinkavanja koja je utvrdila kako pasoš na slici nije prijedlog novog pasoša RS, izmijenjen je naslov, kao i potpis pod fotografiju. 

Prema tvrdnjama Nebojše Vukanovića, nezavisnog zastupnika Narodne skupštine Republike Srpske, na sinoć održanoj sjednici Vlade RS govorilo se i o pripremi paketa zakona o novim ličnim dokumentima.

"Prema mojim saznanjima, od veoma pouzdanih izvora iz Vlade Republike Srpske, na sjednici Vlade treba da se, između ostalog, usvoje Nacrti Zakona o pasošu, ličnoj karti i državljanstvu Republike Srpske, koji će po hitnoj proceduri početkom novembra biti upućeni u parlamentarnu proceduru i naći se pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske", napisao je Vukanović.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

On navodi, a što je potpuna istina "pitanje je da li će se sa Dodikovim pasošima i ličnim kartama moći bar preko Drine u Srbiju, i da li će ih Vučić priznati".

Navodni pasoš RS - undefined

Foto: Nebojša Vukanović Info: Vukanovićeva fotografija

"Za ostale države znam da će vrijediti taman koliko i oni crveni SNSD-ovi pasoši koje je sumaniti Dodik sa svitom dijelio građanima uoči Opštih izbora 2018. godine", dodao je Vukanović.

Naglasio je da se Dodik igra opasnim igrama...

"Želi da nas pretvori u Abhaziju i Južnu Osetiju izolujući od ostatka svijeta i pretvarajući u geto i evropski pojas Gaze. Nevjerovatno je da na sve ove njegove ludačke poteze i kockanje sa narodom i Republikom Srpskom uporno ćuti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, jer je on jedan od rijetkih koji ima moć da ga u ovim kritičnim momentima obuzda i vrati bar malo razumu koji je davno izgubio", napisao je Vukanović.

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije