U Širokom Brijegu stanje elementarne nepogode

Radiosarajevo.ba
U Širokom Brijegu stanje elementarne nepogode

Na izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite Općine Široki Brijeg, koja je danas održana pod predsjedanjem zapovjednika Općinskog načelnika Mire Kraljevića, a na prijedlog Stožera Civilne zaštite, proglašeno je stanje elementarne nepogode za cijelo područje Općine Široki Brijeg. 

Snježno nevrijeme koje je zahvatilo našu općinu prouzrokovalo je mnogo problema u komunikaciji, opskrbi, ali i normalnom funkcioniranju, stoga pozivamo građane na prisebnost i strpljenje. Angažirani su svi raspoloživi strojevi i mehanizacija za čišćenje snijega u gradu i po okolnim selima. Prioritet imaju hitni slučajevi. 

Iz Službe za gospodarstvo općine Široki Brijeg apeliraju i pozivaju vlasnike strojeva i mehanizacije koji do sada nisu bili angažirani da se jave na broj telefona 063 958521 kako bi se angažirali na raščišćavanju snijega i normaliziranju prometa na cijelom području općine. Ovim putem pozivaju se i svi predsjednici mjesnih zajednica i povjerenici Civilne zaštite da se također jave na navedeni broj telefona kako bi se uključili u organizaciju dodatne aktivnosti čišćenja snijega i normaliziranja stanja na terenu. 

Također pozivaju se svi građani da pomognu komunalnim službama u raščišćavanju snijega, te da se aktivno uključe u čišćenja snijega prilazima kući, selima, ali i ispred kućnih ulaza i poslovnih objekata. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije