Turizam / U ovom bh. gradu planiraju letove balonom na vrući zrak

18. 01. 2021. u 11:31:00 Fena

Shares: 17

Praktična obuka o razvoju projektnih ideja i pripremi projektnih prijedloga započela je u ponedjeljak u prostorijama Ureda Vlade Zapadnohercegovačkog kantona za europske integracije u Širokom Brijegu.

Obuka je namijenjena ponajprije pripravnicima raspoređenim u Uredu Vlade ZHK za europske integracije kako bi stekli potrebno znanje i praktično iskustvo za pisanje projekata kao i jačanju vlastitih kapaciteta Ureda Vlade ZHK za europske integracije.

Naime, radionica je temeljena na razvoju nove turističke ponude u ZHK, tj. razvoju ideje panoramskih letova balonom na vrući zrak iznad Hercegovine.

Kako navode iz Ureda Vlade ZHK za europske integracije, ZHK je u svojim strateškim dokumentima težište stavio na razvoj aktivnog i ruralnog turizma, te bi ovakav vid turističke ponude u budućnosti nadopunio postojeće sadržaje kao što su planinarenje, zip-line, slobodno penjanje, biciklizam, paragliding, te druge sadržaje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA