U Konjicu uskoro sastanak Trojke sa SNSD-om i HDZ-om. Pogledajte šta smo zabilježili

1
Radiosarajevo.ba
U Konjicu uskoro sastanak Trojke sa SNSD-om i HDZ-om. Pogledajte šta smo zabilježili
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Milorad Dodik

Predstavnici stranaka Trojke (SDP, NiP i Naša stranka) stigli su u petak, 30. juna, ujutro u Konjic gdje je planiran sastanak sa delegacijama SNSD-a i HDZ-a.
 
Sastanak lidera Trojke bit će održan u jutarnjim satima u Konjicu, nakon čega će se Trojka sastati i sa liderima SNSD-a i HDZ-a, Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem.

Prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba, lideri Trojke će na sastanku prvo donijeti odluke kako se dalje ponašati povodom odluke Narodne skupštine RS da ne priznaje odluke Ustavnog suda BiH i visokog predstavnika na prostoru ovog bh. entiteta.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u četvrtak, 29. juna, potvrdio je da će prisustvovati sastanku u Konjicu.

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

"Dolazim u Konjic da razgovaramo. Imamo otvorena pitanja. Treba se imenovati ministar finansija BiH, zatim imamo problem s raspodjelom sredstava...", podvukao je Milorad Dodik.

On je najavio dolazak u Konjic zajedno sa predsjedavajućom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović.

Predsjednik SNSD-a na ovaj važni sastanak u Konjicu došao je helikopterom. Sletio je na Gradski stadion u Konjicu na kojem su ga čekali automobili i pratnja kojom će stići to hotela u kom su već stigli političari Trojke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije