U 39. godini preminula sarajevska frizerka Vanja Lubura

1
Radiosarajevo.ba
U 39. godini preminula sarajevska frizerka Vanja Lubura
Foto: Facebook / Vanja Lubura preminula u 39. godini

Talentovana frizerka Vanja Lubura preminula je u 39. godini života. Nakon kratke, ali hrabre borbe sa bolešću, Vanja je izgubila bitku protiv raka limfnih žlijezda.

Vijest o Vanjinom preranom odlasku duboko je pogodila njene prijatelje, porodicu i kolege.

Ona je bila voljena i vrijedna osoba koja je ostavila dubok trag u frizerskoj industriji. Njena strast i vještina bile su prepoznate od strane mnogih klijenata i kolega.

Podrška do neba: Navijači stvaraju nevjerojatnu atmosferu na revanšu Zmajeva

Podrška do neba: Navijači stvaraju nevjerojatnu atmosferu na revanšu Zmajeva

Brojni Vanjini prijatelji emotivno su se oprostili od nje na društvenim mrežama, dijeleći uspomene i riječi podrške. Njihove poruke odražavaju koliko je Vanja bila cijenjena i voljena u svojoj zajednici.

Posebno emotivna je bila Anisa Šehović Fočo, vlasnica salona u kojem je Vanja radila. Ona je izjavila za ekipu Senzacija.ba da joj je Vanja bila poput sestre i njena desna ruka. Njihova bliskost i zajednički rad ostavili su dubok trag u njenoj duši, a Vanjin odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za salon i sve koji su je poznavali.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba izražava iskreno saučešće porodici i prijateljima. 

😪😪Jucer nisam smogla snage da vam saopstim i jos ne vjerujem da je nas dragi andjeo frizerka Vanja Lubura izgubila bitku za zivot😭😭Pocivaj u miru dusa moja draga😭😭

Posted by Frizersko-Kozmeticki salon "Mallena" on Thursday, June 8, 2023

[facebook]https://www.facebook.com/samrasanagazibara.77/posts/pfbid0RTUfRaAYriJM2YECFBuEKjsxnxwu1cKb42qebYhe7iAoBhfktcGVq8ydKGY2VoJFl[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije