Ministrica Turković objavila s kim se susrela tokom Doha Foruma

3
Radiosarajevo.ba
Ministrica Turković objavila s kim se susrela tokom Doha Foruma
Foto: Twitter / @BiseraTurkovic / Bisera Turković sa Le Drianom i Al Attiyahom

Ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković razgovarala je danas s Jean-Yvesom Le Drianom, ministrom vanjskih poslova Republike Francuske. 

Na svom Twitter profilu podijelila je ovu vijest i istakla kako se susrela i sa ministrom odbrane Katara, Khalid bin Mohammad Al Attiyahom tokom Doha Foruma. 

"Susreti sa ministrom vanjskih poslova Francuske i ministrom odbrane Katara Khalid bin Mohammad Al Attiyahom tokom Doha Foruma. Region i BiH ostaju u fokusu. Podrška za napredak BiH i funkcionalnosti institucija", napisala je Turković na Twitter profilu.

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

Podsjetimo, zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH dr Bisera Turković učestvuje na ovogodišnjem Doha Forumu u Kataru, zajedno sa više desetina političkih lidera, eksperata i javnih ličnost uz domaćinstvo katarskog emira Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thanija.

Turković učestvuje na Doha Forumu, globalnoj platformi koja okuplja lidere u politici za izgradnju inovativnih mreža vođenih djelovanjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije