Tri HDZ-a su tri kriminalne hobotnice!

Radiosarajevo.ba
Tri HDZ-a su tri kriminalne hobotnice!

 Hrvatska stranka prava (HSP) BiH priopćila je da smatra kako su događanja u HDZ-u Republike Hrvatske "konačno" krenula svojim pravim tijekom, te da" nimalo ne začuđuje podatak, koji je iscurio u javnost,  da je ta stranka prebacila milijun i dvjesto tisuća kuna 'stožernoj kriminalnoj stranci' HDZ-u BiH".

"Ako tomu dodamo već otprije poznatu informaciju da je iz crnih fondova financiran HDZ 1990 s milijun i sedamsto tisuća kuna, onda je sasvim jasno kako i na koji način funkcioniraju ta tri kraka kriminalne hobotnice...Sigurni smo da ovo nije kraj, nego tek početak raspletanja kriminalne sprege i bogaćenja pojedinaca na račun hrvatskog naroda", navodi se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću HSP-a BiH.

 U toj stranci podsjećaju kako je "HDZ BiH,  u vrijeme najveće krize i gašenja mnogih tvrtki u Mostaru i Hercegovini, izgradio svoje velebne dvore i u mramor ih obložilo".   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije